Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Topmenu / Specials / Uitjes top 5

Uitjes top 5

 De meest geboekte populaire bedrijfsuitjes op een rij

Vliegeren & Powerkiten Hoek van Holland
Een Powerkite is een grote vlieger die ontworpen is om kracht te geven. Voel de trekkracht, ervaar de snelheid of stuurkracht van een ´Nasawing´ powerkite.
The Phone Challenge Delft
Een mysterieus persoon aan de lijn die zich Mister X noemt… De missie gaat van start! Een uitje vol spanning ,humor en sensatie....
Ipad City Game Delft
De IPad City Game Delft is onze interactieve stadsgame in Delft . Een middag vol met leuke en uitdagende opdrachten die je doorgestuurd krijgt via onze unieke app. Lees meer..
Blokarten & Powerkiten Hoek van Holland
Blokarten wordt nu nog spectaculairder op het strand van Hoek van Holland. Be Shore Events combineert het Blokarten in Hoek van Holland met Powerkiten. Wie vangt bij dit bedrijfs, vrijgezellen of familie uitje het meeste wind in de zeilen/vliegers en raast het snelst over het strand??
Be Robinson Team Challenge
Op deze dag verruil je de luie bureaustoel voor zand tussen je tenen. Een echt teambuildings bedrijfs-, familie- of vrijgezellenuitje op het strand van Hoek van Holland of Kijkduin. Compleet met bamboe en kokosnoten testen we jullie snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking. Wie is de ultieme Robinson van jullie organisatie?!
Algemene impressie

Ervaringen