Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Strand & Zee

Strand & zee


 

Be Robinson Team Challenge
Op deze dag verruil je de luie bureaustoel voor zand tussen je tenen. Een echt teambuildings bedrijfs-, familie- of vrijgezellenuitje op het strand van Hoek van Holland of Kijkduin. Compleet met bamboe en kokosnoten testen we jullie snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking. Wie is de ultieme Robinson van jullie organisatie?!
Beachdag Hoek van Holland
Voetjes in het zand en lekker een middag sportief bezig zijn op het strand. Doe mee en geniet van dit strandevenement wat uitermate geschikt is voor een bedrijfsuitje (teamspirit) of een familie/vrijgezellenfeest.
Beachvolleybal Hoek van Holland
Beachvolleybal is een super leuke sportieve activiteit voor jong en oud. Met 6 tot 8 personen per team ga je de strijd aan tegen je vrienden, familie of collega’s.
Big Event Beachdag 100+ personen
Deze Big Event Beachdag op inschrijving is voor grote 100+ groepen en heeft voor elke deelnemer wel een leuke activiteit.
Blokarten & Powerkiten Hoek van Holland
Blokarten wordt nu nog spectaculairder op het strand van Hoek van Holland. Be Shore Events combineert het Blokarten in Hoek van Holland met Powerkiten. Wie vangt bij dit bedrijfs, vrijgezellen of familie uitje het meeste wind in de zeilen/vliegers en raast het snelst over het strand??
Boeren Beachgolf Hoek van Holland
Golfen is niet meer weg te denken uit de sportwereld en tegenwoordig worden de meeste zakelijke contracten gesloten op de golfbaan. Echter is er een variant waar het er allemaal wat minder serieus aan toe gaat en plezier op de eerste plaats staat, namelijk het Boerengolfen, oftewel Klompengolf.
Brandingkano varen
Ga samen met je collega's, vrienden of familie de strijd aan met de woeste branding van Hoek van Holland of Kijkduin, in een speciale branding kano!
Brandingraften
Omdat wij in Nederland heel veel water hebben maar geen wildwater rivieren gaan we deze spectaculaire sport op zee beoefenen. Een uitje waar je niet bang moet zijn voor een water en waarbij je een unieke beleving aangaat samen met je team.
Duinen Struinen Hoek van Holland
Zoek je weg tussen de duinheuvels, helmgras, vossen en bunkers!
Golfsurfen Hoek van Holland
Inmiddels erg populair is het golf- en bodyboardsurf. Be Shore Events heeft een leuk programma voor het golfsurfen op het strand van Hoek van Holland.
Paddle boarden / Suppen
Grote surfplanken waarop een persoon staat met een paddle…we gaan het steeds meer zien langs onze kustlijn. Paddle boarden of Suppen genoemd is zo over komen waaien uit Hawaï.
Vliegeren & Powerkiten Hoek van Holland
Een Powerkite is een grote vlieger die ontworpen is om kracht te geven. Voel de trekkracht, ervaar de snelheid of stuurkracht van een ´Nasawing´ powerkite.
Zandsculpturen workshop Hoek van Holland
Met dit bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje leer je weer even helemaal het kind in jezelf te herontdekken.
Ervaringen

 
Filed under: