Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Tours en Tochten

Tours en Tochten

Hier vind je een overzicht van de leukste actieve en avontuurlijke uitjes in Hoek van Holland, Delft, Westland en Kijkduin.

 

Eco Solex Tocht Hoek van Holland
Actief uitje in Hoek van Holland op de Solex? Fun op de ecosolex, e-beachcruiser bikes en/of e-beach chopper. De route brengt je langs de mooiste hotspots.
High Tea Tandemtocht
Tijdens dit uitje staan natuur, humor, fietsen en lunchen centraal. We beginnen de dag met een ludieke Tandemtocht door Hoek van Holland, richting Monster. Met z’n allen navigerend met satellietfoto's, dat wordt lachen! Wie bepaald de uiteindelijke koers en wat komen jullie op de route allemaal tegen. Wie weet alle vragen te beantwoorden?
Hoekse City Bike Tocht
Bunkers, schepen, haventje, strand, bos en nog veel meer. Dit is het beste van Hoek van Holland per fiets.
T2 Flower Power Tour
Terug naar de tijd van de Flower Power, met onze klassieke Volkswagen T2 Oldtimers! Lekker toeren in een stoet T2’s, bloemenkrans om, gitaartje erbij en genieten maar.
City Bike Tocht Delft
Verken Delft (ZH), de historische stad waarin Willem van Oranje en Balthasar Gerards elkaar tegen het lijf liepen, in deze interactieve fietstocht.
Steptocht Hoek van Holland
Steppen, oftewel Kickbiken, is een originele manier om de omgeving van Hoek van Holland te verkennen. De kickbike is een moderne variant van de klassieke step met voorvering en groter voorwiel voor meer comfort.
Ervaringen