Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Strand & Zee

Strand & zee


 

Be Robinson Team Challenge
Op deze dag verruil je de luie bureaustoel voor zand tussen je tenen. Een echt teambuildings bedrijfs-, familie- of vrijgezellenuitje op het strand van Hoek van Holland of Kijkduin. Compleet met bamboe en kokosnoten testen we jullie snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking. Wie is de ultieme Robinson van jullie organisatie?!
Big Event Beachdag 100+ personen
Deze Big Event Beachdag op inschrijving is voor grote 100+ groepen en heeft voor elke deelnemer wel een leuke activiteit.
Duinen Struinen Hoek van Holland
Zoek je weg tussen de duinheuvels, helmgras, vossen en bunkers!
Golfsurfen Hoek van Holland
Inmiddels erg populair is het golf- en bodyboardsurf. Be Shore Events heeft een leuk programma voor het golfsurfen op het strand van Hoek van Holland.
Paddle boarden / Suppen
Grote surfplanken waarop een persoon staat met een paddle…we gaan het steeds meer zien langs onze kustlijn. Paddle boarden of Suppen genoemd is zo over komen waaien uit Hawaï.
Vliegeren & Powerkiten Hoek van Holland
Een Powerkite is een grote vlieger die ontworpen is om kracht te geven. Voel de trekkracht, ervaar de snelheid of stuurkracht van een ´Nasawing´ powerkite.
Zandsculpturen workshop Hoek van Holland
Met dit bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje leer je weer even helemaal het kind in jezelf te herontdekken.
Ervaringen