Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home
18 items matching your search terms.
Filter the results.
Item type


New items sinceSort by relevance · date (newest first) · alphabetically
BeEvent Ipad City Game
De IPad City Game is onze nieuwste interactieve stadsgame in Delft en Rotterdam. Een middag vol met leuke en uitdagende opdrachten die je doorgestuurd krijgt via onze unieke app. Jullie team krijgt een Ipad en de opdracht is heel simpel…Be Smart, Fast en Creative en alleen dan gaat jullie team er met de hoofdprijs vandoor. Beleef de stad met je Ipad!
Located in Top 5 uitjes
BeEvent Be Robinson Team Challenge
Op deze dag verruil je de luie bureaustoel voor zand tussen je tenen. Een echt teambuildings bedrijfs-, familie- of vrijgezellenuitje op het strand van Hoek van Holland of Kijkduin. Compleet met bamboe en kokosnoten testen we jullie snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking. Wie is de ultieme Robinson van jullie organisatie?!
Located in Strand & Zee
BeEvent Ipad City Game Delft
De IPad City Game Delft is onze interactieve stadsgame in Delft . Een middag vol met leuke en uitdagende opdrachten die je doorgestuurd krijgt via onze unieke app. Lees meer..
Located in City Games
BeEvent High Tea & Tassenpimp workshop Delft
Tassenpimpen, creatief, chocolade eten en een hoop lol in Delft???? Dan is dit iets voor jullie.
Located in Land Events
BeEvent T2 Flower Power Tour
Terug naar de tijd van de Flower Power, met onze klassieke Volkswagen T2 Oldtimers! Lekker toeren in een stoet T2’s, bloemenkrans om, gitaartje erbij en genieten maar.
Located in Land Events
BeEvent Westland de Glazen Stad... Eco Solex Tour
Geruisloos, klimaatvriendelijk op de allernieuwste Eco Solex(Qwic) door de glazen stad met een hoop fun en bezienswaardigheden.
Located in Land Events
BeEvent Duinen Struinen Hoek van Holland
Zoek je weg tussen de duinheuvels, helmgras, vossen en bunkers!
Located in Land Events
BeEvent High Tea Tandemtocht
Tijdens dit uitje staan natuur, humor, fietsen en lunchen centraal. We beginnen de dag met een ludieke Tandemtocht door Hoek van Holland, richting Monster. Met z’n allen navigerend met satellietfoto's, dat wordt lachen!...
Located in Land Events
BeEvent Mountainbiken-Fiets duintocht met GPS
Jassen aan, zonnebrillen op en klaar maken voor vertrek! Iedereen een mountainbike (of fiets) uitzoeken en vervolgens in groepjes de duinen in per mountainbike.
Located in Land Events
BeEvent Vliegeren Hoek van Holland
Een powerkite is een grote vlieger die ontworpen is om kracht te geven. Voel de trekkracht, ervaar de snelheid of stuurkracht van een ´Nasawing´ powerkite.
Located in Land Events